domingo, 14 de noviembre de 2010

¡Habemus Retranca!

La ravista humorística, censuráa por creticar la vesita del Papa, apiscorró allegar a los kioskos gallegos enantis de que Ratzinger metiesi una camba en Santiagu

El numberu de la ravista Retranca dedicau a la vesita del Papa a Santiagu apiscorró a la final acupar el su luegar enos kioskos gallegos. L`espublicación tuvo que recorrir a una emprenta zaragozana pa surtear el tornau de l`anterior rotativa, que negabase de pranu por madurera moral a entriegar los ejemplaris d`un numberu ispecial creticu col costu de la vesita de Ratzinger en Compostela.

"Apiscorrimos allegar al tiempu encontó de tol líu que s`amontó", desplica`l diretor de l`espublicación, el debujanti Kiko da Silva, qu`amostró la satírica portáa el pasau viernis nel Café Moderno de Pontevedra, emprovisau escenariu d` una maginarica misa.

Nella, enformó del conteniu de la prósima entriega: una "risposta" a la censura de la emprenta murciana i a la "disastrosa vesita" papal, que saldose con una prisencia de genti menor a lo previstu. "Nu allegó a la metá de l`asperáa, lu que rejuerza el mensaji de la muestra portáa", añadi`l responsabli de la ravista, que refrejaba a un Benedicto XVI dándosi un bañu nu de gentiu sino de billetis.






Toa l`enformacion: http://revistaretranca.blogspot.com/

1 comentario:

  1. POS ASINA ESTÁN LUS BOLUS PINAUS...Y dimpués dicin que tamus nun Estáu "aconjesional" u laicu?
    A.C.

    ResponderEliminar